QRTSJING

Zakelijk

QRTSJING! Kassa! Het ouderwetse geluid als je de kassalade dichtgooit. Het teken dat er geld in het laadje komt. Maar dan helemaal mobiel. Betalen met QRTSJING is makkelijker, sneller en veiliger. Niet met een duur mobiel pinapparaat, niet met onhandige contanten maar met een QR-code en mobiele telefoon: dat is QRTSJING.

Om QRTSJING in te zetten voor jouw bedrijf heb je enkel de QRTSJING Business app of een unieke QRTSJING code nodig. Aangemaakte codes worden gekoppeld aan jouw bedrijf en bankrekeningnummer. Toon, deel of print de code en je kunt direct beginnen met het ontvangen van mobiele betalingen.

Jouw klanten kunnen met elke QR-code scanner jouw QRTSJING code scannen en het aan jouw verschuldigde bedrag via de bekende betaalmethoden voldoen. Momenteel is iDEAL als betaalmethode beschikbaar. Dit zal op korte termijn worden uitgebreid.

QRTSJING is speciaal ontwikkeld voor betalingen op plaatsen waar géén kassa of pin beschikbaar is. Met enkel een QRTSJING code op je mobiele telefoon, marktkraam of toonbank kun je beginnen met het ontvangen van mobiele betalingen. Daarnaast is QRTSJING uitermate geschikt voor het afrekenen van diensten welke aan huis worden geleverd, denk bijvoorbeeld aan glazenwassers en reparatie diensten.

Betaalgemak: De klant betaalt eenvoudig via zijn mobiele telefoon.

Snel: binnen een paar klikken is er betaald en ontvang je direct bevestiging op jouw mobiele telefoon of kassa.

Vertrouwd: Voor het betalen maken we gebruik van de online betaalervaring van klanten. Wel zo vertrouwd en veilig

De set-up kosten bij QRTSJING bedragen eenmalig €99,-. Dit is inclusief een gepersonaliseerde betaalpagina en telefonische ondersteuning in de onboarding. Je betaalt geen verborgen kassa- of administratiekosten, maar enkel de succesvol uitgevoerde transacties. De kosten van een succesvol uitgevoerde transactie bedragen €0,25 per transactie. Er zijn meerdere opties mogelijk en we bespreken deze anders even graag met je.

Download de app uit de play of apple store. Registreer en start direct! Een digitale uitnodiging volgt automatisch voor de verdere onboarding.

Mocht je reeds klant zijn, dan kan je met behulp van het geregistreerde email adres en link ‘wachtwoord vergeten?’ een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kunt direct verder aan de slag met de app en zult ook niet meer worden uitgenodigd voor een digitale onboarding.

Download vandaag nog de QRTSJING Business app of maak op www.qrtsjing.com binnen 30 seconden je eigen QRTSJING code aan. Vanaf dat moment kun je direct beginnen met het ontvangen van betalingen. Voordat er kan worden uitbetaald dien je jezelf nog wel digitaal te identificeren als tekenbevoegde. Hiervoor ontvang je een uitnodiging per SMS of e-mail.

In minder dan een minuut kun je al starten met het ontvangen van mobiele betalingen via QRTSJING!

We koppelen de QRTSJING code aan jouw bedrijf en mobiele nummer. Na elke succesvolle betaling ontvang je een notificatie of SMS ter bevestiging. Via de QRTSJING Business app zie je ook direct alle geslaagde transacties in het handige dag overzicht.

QRTSJING is een product van CM. Kijk op cm.com voor meer informatie.

​Als zakelijke gebruiker van QRTSJING krijg je binnen enkele seconden bericht of een betaling is geslaagd. Ontvangen en geslaagde QRTSJING transacties worden iedere dag bij de bank aangeboden om te worden verwerkt. Het totaalbedrag wordt dan uiterlijk de eerstvolgende werkdag bijgeschreven.

QRTSJING is een betaaloplossing en daarom moeten wij ook voldoen aan Nederlandse wet- en regelgeving om deze dienst te kunnen leveren. Een volledige en succesvolle registratie en goedkeuring wordt gevraagd alvorens we kunnen uitbetalen. Je kunt al wel direct betalingen ontvangen.

QRTSJING is in 2018 geïntroduceerd door CM naar aanleiding van verschillende verzoeken uit de markt. Inmiddels zijn verschillende bedrijven, organisaties en verenigingen gestart met QRTSJING.

Het IBAN nummer van jouw bedrijf en de tenaamstelling worden in de QRTSJING-code vastgelegd en zijn dus ook niet te wijzigen. Als de klant de betaling start dient alleen het bedrag te controleren of nog te worden ingevuld. Het is ook mogelijk om een beschrijving mee te geven in de betaling die de klant dan zal zien bij het goedkeuren van de transactie en later op het bankafschrift.

Tikkie is oorspronkelijk bedoeld om transacties tussen consumenten te laten plaatsvinden via mobiele communicatie kanalen zoals WhatsApp. Ook is Tikkie Zakelijk inmiddels te gebruiken via API koppelingen. Met QRTSJING heb je nu ook een Business app die je op je mobiele telefoon direct en overal kunt gebruiken. Daarnaast is QRTSJING bankonafhankelijk, dus geen gedoe in het openen van extra rekeningen en onboarding. Tenslotte zullen op korte termijn meerdere betaalmethodes, naar iDEAL, worden geintergreerd.

​Het scannen van een iDEAL QR code is momenteel alleen mogelijk met de iDEAL App of de mobiele bankieren app van Rabobank of Knab, waarna de consument de iDEAL transactie van voltooien. QRTSJING codes kunnen met elke QR scanner worden uitgelezen, waarna de consument zelf de favoriete betaalmethode kan kiezen.

​Payconiq dient te worden geïntegreerd in het kassasysteem. Daarnaast dient de consument te beschikken over de app en zichzelf daar volledig te registreren. QRTSJING is ontwikkeld om juist op plaatsen zonder kassasysteem mobiele betalingen te kunnen aanbieden en waarbij de consument met elke QR-code scanner de betaling kan voldoen.