QRTSJING

QRTSJING App voor iOS en Android

Meer informatie

Waarom de QRTSJING Business app?

Direct betaald worden op iedere locatie met behulp van de QRTSJING Business app. Geen kassa, dure pin terminals of gedoe met contant geld. Met deze gratis app maak je het ontvangen van geld mogelijk met behulp van je mobiele telefoon.

Maak unieke QR codes

Om klanten snel en foutloos te laten betalen wordt er de mogelijkheid geboden om een bedrag en beschrijving toe te voegen. Je kunt deze betaalverzoeken op voorhand of ter plekke direct aanmaken. De mogelijkheid om het bedrag vrij te laten invullen door je klant blijft uiteraard ook bestaan.

Laat direct betalen

Met de QRTSING Business app kun je overal en altijd direct betaald worden. Je klant scant de QR-code en je ziet direct dat het betaalproces is begonnen. Je kunt het betaalproces blijvend volgen door een slimme ‘spinner’ en wanneer de betaalopdracht is afgerond zie je dit direct terug in de app en volgt er een notificatie als bevestiging.

Real time inzicht

Alle succesvolle betalingen wordt geregisteerd in het overzicht, waarin zowel de totale dagomzet alszijnde de individuele bedragen chronologisch worden weergegeven. Daarnaast krijg je ook direct inzicht in door wie er is betaald én waarvoor er precies is betaald.

Download nu de QRTSJING Business App

QRTSJING is speciaal ontwikkeld voor betalingen op plaatsen waar géén kassa of pin beschikbaar is. Met enkel een QRTSJING code op je mobiele telefoon, marktkraam of toonbank kun je beginnen met het ontvangen van mobiele betalingen. Daarnaast is QRTSJING uitermate geschikt voor het afrekenen van diensten welke aan huis worden geleverd, denk bijvoorbeeld aan glazenwassers en reparatie diensten.

Download de app uit de play of apple store. Registreer en start direct! Een digitale uitnodiging volgt automatisch voor de verdere onboarding.

Mocht je reeds klant zijn, dan kan je met behulp van het geregistreerde email adres en link ‘wachtwoord vergeten?’ een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kunt direct verder aan de slag met de app en zult ook niet meer worden uitgenodigd voor een digitale onboarding.

Om QRTSJING in te zetten voor jouw bedrijf heb je enkel de QRTSJING Business app of een unieke QRTSJING code nodig. De Business app en aangemaakte codes worden gekoppeld aan jouw bedrijf en bankrekeningnummer. Toon, deel of print de code en je kunt direct beginnen met het ontvangen van mobiele betalingen. Wel dien je eenmalig jezelf als tekenbevoegde van het bedrijf te identificeren. Een uitnodiging voor digitale identificatie volgt automatisch via SMS of email.

Jouw klanten kunnen met elke QR-code scanner jouw QRTSJING code scannen en het aan jouw verschuldigde bedrag via de bekende betaalmethoden voldoen. Momenteel is alleen iDEAL als betaalmethode geïntegreerd. Dit zal op korte termijn worden uitgebreid.