QRTSJING

Steun de Grote Kerk van Breda!

26-11-2018 / 11:13
De Grote Kerk van Breda is gebouwd door de voorvaderen van ons Koninklijk Huis. Het is dé trots van Breda en vormt onderdeel van de Nederlandse identiteit. Om dit prachtig stukje historie te behouden zijn ook toekomstige ontwikkelingen nodig. Het is nu mogelijk een digitaal steentje bij te dragen via QRTSJING. Scan de code, bepaal het bedrag en steun de Grote Kerk via QRTSJING!

De Grote Kerk van Breda is het icoon van Breda en vormt onderdeel van de Nederlandse identiteit. Het in stand houden van onze Grote Kerk kost heel veel geld. Met dit geld kunnen kleine restauraties en vervangingen worden gedaan, die zo hard benodigd zijn om onze trots te laten bestaan. Voor onderhoud moet de komende 10 jaar gemiddeld nog 210.000 euro per jaar worden opgehaald. En dit wordt gedaan met verschillende initiatieven; zoals via de Vrienden, het Gilde en het Genootschap van de Grote Kerk. Er is ook een giftenbak bij de ingang van de Grote Kerk, waar eenmalige contanten bijdragen kunnen worden gedaan. Maar dit alles is nog steeds niet genoeg! In een tijd waar contant geld steeds minder beschikbaar is en waar iedereen, altijd en overal zijn mobiele telefoon op zak heeft is er nu iets nieuws; QRTSJING. Met QRTSJING kun je gemakkelijk en veilig de Grote Kerk eenmalig steunen, zonder je portemonnee te pakken. Scan de code, vul het bedrag in en steun!

Je vindt de QR-codes aan het einde van deze video, bij de ingang en tegen de gevel van de Grote Kerk waar momenteel hard wordt gewerkt aan het behoud.