QRTSJING

Mobile Cash voor de Jazz

Mobile Cash voor de Jazz

05-06-2019 / 20:29
Ieder jaar kijkt iedereen in en om Breda er reikhalzend naar uit: het Breda Jazz Festival. Maar het had nauwelijks gescheeld of het had dit jaar niet plaatsgevonden. Leer hier hoe de innovatieve collectebus voor ‘Cash voor de Jazz’ ervoor zorgt dat jazzklanken ook dit jaar de stad weer verrijken.

Het Breda Jazz Festival kampt met afnemende inkomsten van sponsoren en fondsen. En ieder jaar komen er meer kosten bij voor veiligheidsmaatregelen, licht en geluid, podia en catering. Om het evenement - dat jaarlijks door circa 250.000 bezoekers wordt bezocht - voort te laten bestaan, roept het festivalbestuur bezoekers op om te helpen door middel van een donatie. Er zal worden gecollecteerd onder het jazzende publiek. Dit gebeurt volgens de formule ‘Cash voor de Jazz’, met een innovatieve collectebus dat zowel contant als mobiel doneren mogelijk maakt.

Doneren met je mobiele telefoon

Steeds vaker hebben consumenten geen contant geld op zak. Daarom is de collectebus voor het Breda Jazz Festival nu voorzien van een QRTSJING-code én iDEAL-QR code. Je kunt deze code gemakkelijk scannen met je vertrouwde bank- of camera app, bepaal het bedrag en doneer veilig via iDEAL. Op deze manier kunnen bezoekers die geen ‘cash’ bij zich hebben het Breda Jazz Festival toch steunen dankzij QRTSJING en iDEAL QR.

Wil jij het Breda Jazz Festival steunen met jouw eigen bijdrage door middel van QRTSJING? Klik dan hier.