QRTSJING

Mede dankzij QRTSJING opnieuw record collecte voor Breda Loco’s

Mede dankzij QRTSJING opnieuw record collecte voor Breda Loco’s

01-05-2018 / 18:00
Tijdens de collecte van de Breda Loco’s is opnieuw een recordbedrag opgehaald. De teller staat inmiddels op €12.903,90 en blijft nog lopen.

Stichting Breda Loco’s verzorgt al sinds 2001 supportersacties en supportersfeesten bij NAC Breda. Zo worden er geregeld mega spandoeken van de tribune gerold, busreizen naar uitwedstrijden georganiseerd en is er het 6x6 toernooi.

Om dit alles te kunnen bekostigen is de stichting afhankelijk van donaties. Buiten de jaarlijkse bijdrage van de leden was het afgelopen zondag tijd voor de jaarlijkse collecte. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017 – 2018 was het voor de eerste keer mogelijk om te doneren via QR-code. De speciaal ontwikkelde QRTSJING code was te vinden op poster en flyers door het hele stadion. Zo konden ook mensen die geen kleingeld bij hadden toch een bijdrage doen.

“De collecte is super goed verlopen, wederom een nieuw recordbedrag waar QRTSJING zeker aan bij heeft gedragen.” aldus de Breda Loco’s. “Vooral de mogelijkheid om na de wedstrijd nog te kunnen doneren heeft ons een leuk extra bedrag opgeleverd.”