QRTSJING

CM en SuperRebel lanceren Qrtsjing

CM en SuperRebel lanceren Qrtsjing

17-04-2018 / 11:42
QRTSJING gaat het betalingsgedrag voor goed veranderen. We rekenen af met bankpasjes, identifiers, acceptgiro's, pinapparaten en cash. Het is kassa voor iedereen die factureert, afrekent of betaalt. QRTSJING is ontwikkeld door CM.com in samenwerking met SuperRebel.

In landen als China en Zuid-Afrika is afrekenen met een QR-code al heel erg normaal. Dankzij Qrtsjing rekent straks de rest van de wereld ook zo af. Net als de naam al doet vermoeden is het een handeling die iedereen begrijpt: ‘Scannen, betalen en QRTSJING!’ De campagne die SuperRebel heeft ontwikkeld wordt binnenkort uitgerold in diverse media, te beginnen met online advertising en events.

Kassa voor iedereen

‘Maar uiteindelijk is Qrtsjing zelf de beste reclame ooit’, zegt oprichter Lodewijk Varossieau van SuperRebel. ‘Want hoe meer ermee betaald wordt, hoe vaker de Qrtsjing-jingle te horen is. Want Qrtsjing is kassa voor iedereen. Luister in de commercial hoe dat klinkt.’

Sinds de opkomst van mobiel zijn bedrijven op zoek naar de beste manier om de consument hierop te bereiken. Sinds 1999 helpt CM bedrijven hiermee door het dagelijks verbeteren van het beste platform voor Messaging, Betalingen, Voice en Identificatie. CM biedt via één platform een hybride oplossing waarmee bedrijven hun doelgroep bereiken.

Dit artikel werd geplaatst op MarketingTribune. Lees hier het originele bericht.