QRTSJING

Veelgestelde vragen

Overal betalen met je mobiele telefoon? Vanaf nu is het mogelijk met QRTSJING!

Om te betalen met QRTSJING heb je enkel je mobiele telefoon en internet nodig. Op plaatsen waar QRTSJING wordt geaccepteerd kun je met elke QR-code scanner de code scannen waarna de betaalpagina wordt geopend. Hier vul je het te betalen bedrag in en kiest de gewenste betaalmethode. Bij de keuze voor iDEAL kan de transactie via de bekende bank app worden afgerond. Gemakkelijk, veilig en snel.

Ja, er is een QRTSJING app voor Android beschikbaar. Klik hier om deze te downloaden. Heb je een iPhone? Dan kun je QRTSJING codes ook direct met je camera scannen!

Momenteel werkt QRTSJING alleen met iDEAL, maar op korte termijn zullen hier meerdere betaalmethoden aan toe worden gevoegd.

Nee, je hebt geen app nodig. In principe kun je met alle QR-code scanners QRTSJING codes scannen. Let wel op: niet alle QR-code scanners zijn veilig. Twijfel je? Er is een QRTSJING app voor Android beschikbaar. Klik hier om deze te downloaden. Heb je een iPhone? Dan kun je QRTSJING codes ook direct met je camera scannen!

Nee, QRTSJING is 100% gratis voor consumenten.

QRTSJING ontvangt geen gegevens van consumenten. Enkel bedrijven dienen zich te identificeren alvorens ze van QRTSJING gebruik kunnen maken.

QRTSJING is in 2018 geïntroduceerd door CM naar aanleiding van verschillende verzoeken uit de markt. Naar verwachting zal QRTSJING dan ook snel zichtbaar worden in Nederland!

Tikkie is oorspronkelijk bedoeld om transacties tussen consumenten te laten plaatsvinden via mobiele communicatie kanalen zoals WhatsApp, waarbij je de betalingen met iDEAL kunt voldoen. QRTSJING werkt vanuit de consument beleving op dezelfde wijze en heb je de mogelijkheid om zelf (anoniem) de betaling te starten door het scannen van een QRTSJING code kies jij jouw favoriete betaalmethode om de betaling te voldoen.

Met QRTSJING reken je dus nu ook op dezelfde wijze af met je kapper, op de markt of eigenlijk overal waar je met een mobiele telefoon kunt betalen.

​Het scannen van een iDEAL QR code is momenteel alleen mogelijk met de iDEAL App of de mobiele bankieren app van Rabobank of Knab, voor QRTSJING heb je geen specieke app nodig.

In principe kun je met alle QR-code scanners QRTSJING codes scannen. Let wel op: niet alle QR-code scanners zijn veilig. Twijfel je? Er is een QRTSJING app voor Android beschikbaar. Klik hier om deze te downloaden. Heb je een iPhone? Dan kun je QRTSJING codes ook direct met je camera scannen! Daarnaast biedt QRTSJING de mogelijkheid zelf jouw favoriete betaalmethode te selecteren.

Om gebruik te kunnen maken van Payconiq dien je de app te installeren en jezelf te registreren. Voor QRTSJING heb je geen specifieke app nodig.

In principe kun je met alle QR-code scanners QRTSJING codes scannen. Let wel op: niet alle QR-code scanners zijn veilig. Twijfel je? Er is een QRTSJING app voor Android beschikbaar. Klik hier om deze te downloaden. Heb je een iPhone? Dan kun je QRTSJING codes ook direct met je camera scannen!